[[ Advertorial #2 ]] SEQY BEAUTY IN DA HOUSE




Assalamualaikum semua...

Arini nak share satu produk yang tengah meletuppsss sekarang...SEQY BEAUTY IN DA HOUSE...

Buat masa ni ade tiga produk untuk jenama ni iaitu Cleanser, BB Cream and Sakura Mask...Tiga-tiga produk ni best sangat and dah banyak testimoni dari customer...Kalau uollsss nak tahu produk ni adalah keluaran anak tempatan Malaysia and Bumiputera serta telah mendapat kelulusan KKM...Fuh legaa kan...InsyaAllah dijamin selamat dan halal...



Lagi satu yang bestnye dah ramai blogger-blogger femes dah gune BB Cream ni contohnya Namee Roslan yang cun tu, Yuyu Zulaikha yang comel and artis Malaysia pun pakai tau such as Yatt Hamzah dan Marsha...Ha ape nak diragukan lagi mmg terbaik Seqy Beauty ni...






Kalau anda ade masalah kulit kering, kulit berminyak, tona kulit tak sekata, kulit berjerawat and jeragat maybe this is ur solution...InsyaAllah kalau serasi pasti berkesan...lagi-lagi kalau anda kulit normal just boleh gunakan as a basic skincare untuk penjagaan kulit...

BB Cream kita sangat light...berfungsi as a light foundation but yet ianya sangat ringan tapi nampak flawless gitu...and BB Cream ni boleh tahan sehingga dua bulan atau lebih ikut kekerapan penggunaan kita...Jimatkan...Berbaloi dengan duit yang kita bayar...Memang jimatlah...




So ni detail harga produk :

Cleanser RM45
BB Cream RM55 (Ade tiga code kaler - Fair, Natural and Brown)
Sakura Mask RM110


Tapi sekarang ade promotion kalau ambik Combo Set A (Cleanser + BB Cream - RM100 free pos + Freegift) and Combo Set B (Cleanser + BB Cream + Sakura Mask - RM190 - free pos + freegift) - Combo ni dah diskaun RM20

So kalau berminat boleh usha:

IG : @estrella_onlineshop
FB : Estrella Muslimah
Blog : shopperslandz.blogspot
Butik Vendor : The Populous, Seksyen 8, Bandar Baru Bangi
COD : Putrajaya, Cyberjaya, Seremban, Seremban2, Senawang, Nilai dan Port Dickson

Jom cantik sama-sama...






-- kesemua gambar diatas di tayangkan
dgn izin estrella_onlineshop



Pay Per Post Entry Review:-
-- RM5 per entry review. Entry in normal mode (BUKAN in sticky mode)
Pilihan masa utk entry di publishkan adalah on 9am ATAU on 1pm.

Terms & condition utk Pay Per Post Iklan:-
** Tidak melebih drpd 5 gambar
** Draft di buat anda sendiri (jgn terlampau pjg)
** Entry review in normal mode.










** This advertisement is brought to you by Zie Madini's Territory

1 comment:

nik ros said...

nik pakai bb cream dia. best