Dapat Diskaun Kad ^_^




Zie kan, selalu je tergoda dgn sales or special offer taw. Walaupun jumlah diskaun tak seberapa sgt... but still buatkan zie rasa teruja. Dalam penghujung bulan April yg lepas, zie dah diskaun kad ni dari Guardian. Bila tengok tempoh sah laku diskaun kad, terus "Alaaa... tak lama lagi."

...mula² ingat nak biarkan aje tak diguna. Last²....

::
::
::
::
::


...sengaja koooo Zie beli berus gigi dan Olay total effect cream semata² nak guna diskaun kad tu sebelum tamat tempoh. Hahaha. Kan Zie dah kata, sentiasa "kalah" dgn sales or special offer. Hihi. Marketing strategy sentiasa berkesan ke atas zie, FYI. hahaha.

...buat stock je 2 benda alah tu :P




2 comments:

Rai OurKizuna said...

dah jimat dari bayar GST... hehehe

Shahida Dzulkafli said...

Walaupun sedikit tapi still dapat jimatkan perbelanjaan.. Skrg kita pun tergoda bila dapat voucer atau kupon diskaun.. kononnya nak belanja berhemah.. hehehe.. tp ke laut jugak kalau jumpa makanan..