Datang Lagi Resdung...





Lamaaa dah Zie tak kena resdung.... sejak dua menjak ni, tetiba datang balik resdung :( Nasib baik husband sememangya ada supplement utk resdung. Memang bagus lah Sinus Care dari Bella Formula ni.... memang puji nah Zie produk ni taw.

...mana taknya, Baru je 2x makan, terus reda serangan resdung. Syukurr syukurrr. Azab kooo kena resdung ni. Dahlah hidung berair... gatal tahap gaban plak tu. Sinus Care... u are my saviour... hehe.

Siapa yg ada resdung tu, highly recommended benda alah ni. Sgt mujarab bagi Zie lah ea...





2 comments:

nik ros said...

nasib baik tak ada resdung.sian tgk kwn2 yg ada resdung ni.

Ayu Jafri said...

owh..zie ada resdung?siannya..huhu.mmg azab sungguh ada resdung nieh...