FREE Give Away Minky Baby Blanket


Salam....

Ada tak kat sini ibu2 or bakal ibu tengah cari blanket baby?

Semalam ada nampak post ni kat ig...dia nak bagi FREE give away Minky Baby Blanket...macam best je kan?

Harga blanket ni pun dekat RM100.00 jugak tau..untungla sapa yg dapat...

Apa tu Minky Blanket? Klau ada yg xtau, minky blanket ni dibuat dari kain minky yg sangat gebu, berbulu2 macam sweater mat saleh tu....tebal tapi lembut dan sejuk...waaaahhhh!!!!!!

Tapi nak dapat yang FREE ni ada syaratnye..

1. Terbuka kepada follower ig chumelhouse. Kena follow la klau belom follow tu :)
2. Repostgambar ini di ig anda.
3. Tag kan 2 atau lebih rakan ig anda
4. Jangan lupa hashtag #giveawaychumelhouse di ruangan komen ketika Repost gambar ini.

(klau xde repost app, komen je kat gambar tu & tag kawan2 & letak hashtag #giveawaychumelhouse)


- Pemenang akan diumumkan pada 30 April 2015 melalui IG chumel house.
- Pemenang dipilih berdasarkan share paling banyak & sekiranya jumlah share sama banyak, maka cabutan undi dilakukan.
- Pastikan akaun IG anda BUKAN private ya.

GOOD LUCK!!!!

Jom u oll kita join..






1 comment:

Shahida Dzulkafli said...

kalau xde baby pun le wat gift utk kwn2 yg bakal dpt baby baru.. kan..