Header, Watermark dan QR-Code Terbaru Saya



Weekend lepas, memandangkan husband ada tugasan khas dan tak dapat balik Kuching... menjawap lerr Zie berhujung minggu tanpa suami. Huhu. Biasa sudah :D Berkhidmat utk negara adalah rezeki dia, sbg isteri kepada anggota... redha saje ler noks. Hehe

...jadi zie luangkan masa dengan buat header dan watermark baru tuk blog zie. Lama tak buat header or watermark. Terbantut idea nak buat. Hehe







Watermark ni plak zie design 2 jenis. Satu ada vector fashion girl. Satu lagi just design corak je utk di jadikan background. Nanti tukar tukar pakai :D




Dan yg ni plak, QR-Code utk blog zie. Siap ada smartphone tu, sila scan ye. Akan direct terus ke blog Zie... hikss. QR-code ni kakak ipar Zie, Chu Majorflava, yang buat. Lamaaaaaa dah dia buat. Baru teringat nak pakai. Hehehe

Thanks ye, dear sis :)




2 comments:

Nadia Rajami said...

kck, sis,. pandey ktk mlh header.. plh k kmk lok.. hihii

ArELeEz said...

i heart that vector fashion gal. ;)