Jatuh Cinta




Hehehe...jatuh cinta dgn Selena Gomez wedges sneakers by Adidas ni koooo uols. Saat terpandang terus menyusup ke lubuk hati youuu. Ini baru dinamakan love at the first sight ^_^ Hehehe. Seriously uols... sumpah sangat stylo kasut ni.

...sangattt sangattt tergoda ai. Normal price RM350... but now since Gawai festival... ada diskaun. Jadi RM280 je. Tapi.... uwaaaaaa, tak dpt nak rembat terus. Sebab kan raya tak 2 bulan je lagi. Kena utamakan persediaan utk raya.

Baju raya lagi penting dari kasut. Huhuhu.




Try je lah uols. Jangan kepunan bak kata org org tua...hehe. Arghhhh.... stylooooo! Sangat curlass gitue noks :D Tahu je la Zie ni memang minat kasut yg jenis jenis gnie :D Lain daripada yg lain... hiksss

..sangat kecew jiwa dan raga bila terpaksa letak balik kasut ni kat rak dia selepas di cuba... uwaaaaaa!!!!




Sangatttt ringan dah selesa. Bawa berlari... boleh je. Rasa macam kau pakai kasut flat je taw. Semoga by the time (lepas raya baru dpt beli "my crush" hehe..) Zie nk beli nanti, still ada size Zie. Tp rasanya kompom takde lagi dah sales price kot.

...takpe. pejam mata je nanti. But harap harap ada lagi lah sales price by then. hehehe. Sabar ye kasut lawa, akan berjodohan jugak kite nanti. Love u taw. Hahahaha :D



UPDATED ON 26.5.2015 @ 12:13PM

Jatuh cinta kejap je dgn wedges shoes ni. Lepas tu tak jatuh cinta lagi bila dgr ianya adalah keluaran utk WINTER. Kejadahan aku nak ke hulur hilir bergaya dgn winter shoes. 

...sooo adios amigos kasut gojes :D... hahaha



3 comments:

Nadia Rajami said...

da mek ngga kak zie, mek ska nk kaler pink ya, nk ala2 sport shoe. :)

Shahida Dzulkafli said...

Cantiklah.. fall in love jugak walaupun x minat wedges.. Tapi yg nie gorgeous gila..

Rai OurKizuna said...

memang cantik bergaya ni zie.. hehehe.. pejam mata bayo.. buat kasut raya pun cantik ni.. hehehe