Ni Yang Malas Ambil CUTI




...huhu. Ni yg zie malasssssss sangat nak ambil cuti. Baru je 2 hari Zie ambil cuti minggu lepas. Dah kerja menimbun bagai apa kooo uols. Ni baru je part Invoicing... belum lagi part Interim Claims dan Accounts. Uwaaaa... loteh koo mak noks uiiiii.

No matter what, tak akan buat OT. Kerja tak pernah habis punya. Akan balik tepat waktu sebab family menunggu di rumah. Hehe. Family always come first ^_^ 

...Gara² busy dan letih, terus terbantut lagi blog updates. Hahaha. Opss! i did it again :P Takpe takpe...blogging hanya sekadar hobi di masa lapang je skrg ni dah. Tak dpt lagi nak utamakan blog macam zaman anak dara dulu...hiksss





2 comments:

intandayani said...

Sama la kita Zie..walau byk mana kerja balik tetap pada waktunya..kalau ot mesti asyik ingat family kt rumah

yoorin melacolea said...

samalah.. kadang cabut je dari ofis.. kalau bos tanya kerja u dah siap ke? "kalau dah siap... boleh cuti sebulan ke?" hahaha.. menjawap.. kerja mana pernah habis kann