Sakae Sushi




Pertama kali cuba makan kat Sakae Sushi ni. Husband zie tu arr... tetiba je ngidam nak makan Sakae Sushi ni. Zie kalau nama sushi sushi ni, ada kurenggg sikit zie. Bukannya apa... harga dahlah mahal, sikit. Tak mengenyangkan plak tu...hahah.

...kan zie ni jenis yg kuat makan :P






Selfie kejap sementara tunggu order sampai. Gempak kooo... order pakai iPad je. Cayalah :D Pssttt.... pandangan Mikail sgttttt lah comel. Gerammmm. Dah tahu erti bergamba kooo dia uols :D

...thats my son! Hehe






Set ni buat husband sebenarnya. Tapi husband kongsi dgn Zie. Sebab dia tahu bini dia kuat makan. Takdenya nk kenyang makan sejepit dua jepit je. hehehe





Sedap :) Berbaloi order set ni. Tak berapa suka sangat dgn wasabi tu. Tak boleh nak terletak banyak sikit wasabi tu. Sure rasa berangin pedas tu sampai ke otak kepala terasa taw. Hahaha. Berair mata kau! :D

....Mikail sibuk gak nak interframe mama dia tgh selfie. Sudahnya gegar... hambik kau nak. Tak sempurna gmbar kau...hiksss :D






Menu Mikail plak ambik set utk budak budak je. Terhidang dgn Vitagen. Suka je dia makan. Bagus.. mkn byk byk ye nak... dpt membesar dgn sihat ^_^






Papa mithali :D Kalau ada husband... sure punya husband yg akan layan Mikail. Zie plak jadi mem beso... hehehehe :D 






Salmon Teriyaki... haaa ni baru menu Zie. Sedap giler weh! Tapi tu lah..sikitttt nah. Kalau ikut kepuasan Zie makan sampai kenyang... kena order 5 pinggan benda alah ni. Baru kenyang. Hahaha. Tp sumpah... sangat sedap salmon teriyaki ni.

....next time, nak try ramen noodle plak :D Maybe kali ni men-sushi di Sushi King plak. 







3 comments:

Lea Ismail said...

benar kata kitak.makan sushi tok sik kenyang

noorfarahim bt azemi said...

mikail dah besar, nampak sangat dah lama tak blogwalking dekat sini .. teheee

Ciare Baha said...

i loveeee sushi too :D