The Best Lamb Chop in Town



Dari hari tu craving for Abah's Western Hut Lamb Chop kat kedai makan Al-Falaq. Nasib memang sentiasa menyebelahi Zie, setiap kali nak makan... kompom buka stall tu. Terbalik pulak bila husband zie yg craving...

...asal dia nak makan je. Kompom stall tu tutup. Heheh. Kesian :P




Yummm! Rasa yg sangat nangis! Daging lembut je...senang je kau nak makan. Bagi zie, inilah the best lamb chop in Kuching :D Harga murah je... tapi taste dia tahap 5 stars. Tripples thumbs up for Abah's Western Hut.

Harga hanya RM13 je taw. Biasanya Lamb chop kat tempat lain, paling murah pun RM18 gitu. Tp di Abah's Western Hut... RM13 je. Dulu sebelum GST, hanya RM10. Bila GST start dah...naik RM3. But still...masih murah :D

...setiap minggu if husband in town, kompom akan bawa dia makan kat sini. Kegemaran Zie all time nih...hehe





3 comments:

Nadia Rajami said...

cney ya kak zie?

nadia said...

cney tmpt mkn tok zie?maok coba

nik ros said...

murah sgt tu.kalau harga tu kat sini dapat chicken chop jea.huhu