Bagaimana Nak Guna Voucher Code Zalora



Nih uols, sementara Zie ni tgh addict giler dgn Zalora... ni Zie buat tutorial camne cara-cara uols boleh guna Voucher code Zalora uols. Buat yg tahu tu, duduk diam diam ye. Tak semua kita ni tahu. Nak nak lagi kalau yg jenis baru pertama kali nak beli.

...sure blur sikit. So buat yg tak tahu, ni tutorial daia :) Happy Shopping ~


Pertama sekali, pilih item yg uols berkenan. Lepas pilih size, Click je "Add to Bag" tu ye.


Sekiranya dah tak buat pembayaran, Click je "My Bag" lepas tu click terus "Checkout Now".


Ianya akan bawa uols ke Page ni. Fokus di bahagian "Summary"



Untuk masukkan voucher code uols, click je kat ayat "here" tu



Akan terpapar box gitu. Jadi masukkan je code voucher uols, lepas tu click "Apply"


Tahniah! Berjaya sudah. Hehehe

Dan lepas tu uols boleh proceed dgn payment method. Boleh je C.O.D (depends dgn kwsn uols. some areas takde C.O.D ye), Online banking etc. Follow arahan seterusnya. So uols... selamat ber"Zalora" ye. Jgn jadi addict mcm Zie, sudah. hehehe.



Oh ye, lupa! Ni Zie share dgn uols Zalora code Zie. Kalau tak silap Zie lah, utk customer yg pertama kali shopping di Zalora, rasanya dorg akan bagi 25% off. Return customer akan dpt 15% off... kalau tak silap Zie lah ye.

...uols boleh je enter code ZBAPohD tu utk tahu brapa percent diskaun uols dpt. Oh... terms and condition applies ye uols ^_- Selamat bershopping 


P/s: Siapa yg sudah guna voucher saya, boleh email saya di princessredbloodsnow@gmail.com , more discount code to be share with ^_-



2 comments:

Humairah Jimat said...

kmk share post ktk tk =)k rujok kwn mek kt fb..

Zie Madini said...

HUMAIRAH
-- boleh sis. share jak :)