Baju Raya 2015 -- 1st Theme : Purple



Sebelum cuti Gawai, Zie ada shopping di Zalora. Beli 3 barang tapi beli asing² sebab nak guna voucher codes. Ada 3 voucher codes Zalora yg zie dapat. setiap pembelian hanya dapat guna 1 voucher code je. Sebab tu ler Zie beli asing² walaupun pembelian pd hari yg sama :P

... Minggu lepas, bila masuk je kerja pada hari Rabu tu... mula ler tunggu courier guy datang bertandang. Hehe. Satu² shipment ler jawapnya, Hehe.




Classy lah packaging dari Zalia ni uols. Nampak High class gitu if packing bag tu tak renyuk due to delivery... hehe. 





Seperti selalu, jenama Zalia ni memang tak pernah mengecewakan Zie. Sebijik mcm dalam gambar dan yg paling penting, kualiti kain sangatttttt superb! Berbaloi dgn harga. 


Ginie ler rupa peplum top tu bila di pakai. Uols tengok versi model yg cantik ni dulu ea. Versi Zie yg pakaikan... kenalah tunggu Raya menjelang. Hehehe. Raya kali ni zie bertemakan songket ^_^ Baju peplum ni material dia songket ^_^




Skirt mermaid tu plak, gaji bulan 6 ni je lah Zie beli. Hopefully dapat diskaun voucher lagi. Idak ler mahal nah membayarnya nanti. Hahaha. Kalau nak shopping di Zalora, kena lah buat pembelian bijak uols. Tunggu sales baru beli. 

...macam Zie, yg ni tak sales lah. Tapi Zie guna  gift voucher RM100, hanya top up RM29 je guna duit sendiri. Hihi. Meaning zie beli baju ni hanya RM29... bijak tak pembelian zie. Hikss. Camne zie dpt gift voucher? Rahsia... urusniaga private & confidential dgn pihak Zalora. Hehehe.




Apa² pun, sekiranya uols nak shopping di zalora mcm Zie gak, uols boleh je guna discount voucher Zie ni ea ---> ZBAPohD (copy and paste code). Masa nak checkout, paste je code tu. Akan tertera brapa diskaun yg uols dapat ^_^

...selamat bershopping!




1 comment:

Shahida Dzulkafli said...

Lawa.. Purple is nice..