Kasut Sidewalk Kedua Ku



Hari Jumaat lepas, sampai sudah kasut yg Zie order dari Zalora sebelum cuti gawai haritu ^_^ This time Zie purchase melalui Mobile. Sebab Zalora bagi offer, if buat pembelian melalui mobile app... akan dapat RM20% diskaun + Free Shipping.

...apa lagi, laju je download Apps Zalora di smartphone zie. Hahaha. Ye ye, i am addicted to Zalora dah skrg :P Memandangkan mobile app takde option utk weols bayar melalui online banking, so Zie pilih pembayaran melalui C.O.D (Cash On Delivery) je... senang :D





Tadaaaa!!! Semestinya akan setia membeli brand Sidewalk. Why??? Because it is soooooo comfy. I love it so much. Like always, pembelian bijak --> Sales Item + 20% Off + Free Shipping <-- terus jumlah jadi RM34.40 je. Hohohoho.

...actually price RM90 heels ni uols.  Jimat RM55.60, syorgaaaaaaaa ^_^ 






Kali ni tak best, Zalora terbagi diskaun coupon yg dah tamat tempoh... uwaaaaaa!!!! Tak sengaja kot dorg terselit voucher code yg dah expired ni. Huhu. Takpe, bukan rezeki Zie. Insya'Allah nanti² ada lagi ler dorg email voucher code offer :P

...apa² pun, sangattt sangatttt suka dgn heels tue uols. Brand Sidewalk dan Zalia memang tak pernah lagi mengecewakan Zie. Bila barang sampai 100% berpuas hati ^_^



A treat for my blog readers ♥
Enter this voucher code ZBAPohD upon checkout
to enjoy your discount ^_^
Happy Shopping!





3 comments:

Humairah Jimat said...

ktk..d srwk ada cod juak zalora o?ka d kch jak ada?mek bli b4 tk cdak anta k nationwide smpei 12 hari mek tgu..

Zie Madini said...

HUMAIRAH
-- depends dgn poskod ktk sis. some areas sik available COD sis. but di area kmk, ada provide COD.

ktk kenak tanya dgn customer service via chat di website sidak sama ada number poskod ktk ada sik available for COD

Zaidalifah Hussin said...

Wah merah nye kasut mak Ngah...
nampak sesuai dengan Zie yg suka warna merah