Makan Malam Di Restaurant Kawan Blog -- AJ Restaurant




Publish entry tertunggak semasa di Sri Aman hari tu...hehe. Masa Zie scroll FB news feed, tertengok kawan blog, Adam (blog URL dia lupa plak..hehe) ada post gtaw kedai makan dia sudah mula beroperasi. Kebetulan Zie masa tu ada di Sri Aman, apa lagi uols...

....harus koooo support business member ^_^ Laju je weols sefamily ke kedai makan AJ Restaurant malam tu. Hehe




Haaa... inilah dia Adam. Busy nah dia. Mana tak nya maju kooo business dia. Tetap gak Zie panggil dia bertegur sapa dan wefie! Hehe.



Alaaaa pejam plak mata...haishh. Tetap gak tempek kat sini sebab ni je satu²nya gambar ada muka husband...hehe :D



Nasi Ayam Pandan with Ayam Goreng, ni menu Husband Zie. Ada gak Zie sudu sudakan utk merasa. Sedap koooo. 





Zie plak order nasi ayam penyet. Dorg guna beras huma (errr...dalam BM tak tahu plak beras tu di panggil beras apa. beras yg warna coklat² tu. Beras bario eh?). Mahal kooo beras tu.... caya lah, adam! Sangat suka sambal belacan ayam penyet ni. 

...siap mintak extra sambal kooo aku. Hahaha. 




Sup tulang menu yg mesti di order sekiranya kedai makan ada saljikan menu ni. Dan, ni zie nak puji... daging yg melekat di tulang tu sgtttt lembut. Senang je nak tanggal bila kita mkn. Selalunya kebanyakkan kedai makan... bila order Sup tulang,

...semesting payah giler nak mkn. Well, sup tulang di AJ Restaurant... sgttt senang di makan. Asalkan kau tak malu je nak gigit di khalayak umum macam zie. hahahaha :D





Tgk...full house kooo. Cayalah, bro! Semoga sukses selalu. Bila ke Sri Aman lagi, semestinya akan makan di AJ Restaurant lagi. Make sure sup tulang ada ye, Adam. Psssttt... nang nyaman! :D







1 comment:

Zaidalifah Hussin said...

nampak best jer macam mana sedap tak?