Shopping Raya + Hot Wheels




Sabtu ni tadi awal dah koo husband ajak shopping raya. Sebab tak suka nak shopping time last minit. Mabuk org kang aku nanti...huhu. Nak cari parking dan traffic jammed another lagi reason kenapa tak suka last minit.

...Memandangkan baju raya Zie complete. So hanya shopping utk baju raya husband dan Mikail je.




Sebelum tu, singgah opis kejap. Nak buat kerja sikit. Hehe...sempat lagi si kecik tu nyusu. Aaaa aaaa... ada org tak puasa weh! Hehe





Dari opis terus ke Plaza Merdeka. Shopping kat sini heaven sikit. Sebab tak panas plus akan ada gift voucher punya. Sebab suruh husband beli di parkson. Dapat collect point. Dan setiap RM150 spending akan dapat RM10 voucher.

Memandangkan Zie jd tukang bawa shopping bag, so tak dpt lerrr candid snap gmba...huhu





Baju purple dan pink husband. Baju warna putih plak...husband kata gune yg time nikah je. Jimat. Sebab lelaki bukannya tiap hari pakai baju melayu. Betu gak kat dia. Lain lah perempuan. Tiap hari pun boleh pakai baju tradisonal utk pergi kerja...hehe

...hanya ni je yg sempat di rembat. Sambung ahad plak. Sebab rushing nak pergi bazaar ramadan dan ke rumah mak mentua. Iftar kat sana...hehe




Rupanya sempat gak husband belikan Mikail sebijik keta hot wheels. Katanya Mikail sendiri yg pilih. Lama tak beli hot wheels utk dia. Tu g dia beli tetiba. Bukannya apa weols stop beli...sbb byk hilang di ambil budak-budak yg datang mengaji.

...nak bising pun susah Sudahnya weols mls nak beli lagi. 




Lawa seyyy keta pilihan Mikail. Canti kombinasi warna dia. Hehe. Harap yg ni tak kena ambil. Kalau kena ambil pun...redha je lah kooo uols. Tak dpt buat apa apa. Pssttt...happy je Mikail dpt hot wheels baru.

...kesian anak mama tu.










2 comments:

intandayani said...

Cantiklah purple tu

yoorin melacolea said...

masa kecik2 pon suka beli kereta hot wheels..tp betul laa.. memang akan dirembat budak2 yg dtg rumah..