Tertinggal Satu, Dia Dapat 3 Sekali



Hehe... selfie dengan Mikail yg sedang menyusu. Nak di jadikan cerita, Hot Wheels yg papa dia beli tertinggal ler plak kat rumah emak mentua Zie. Nak patah balik... jauh dah. Malas plak husband nak patah balik..

....Mikail plak create drama dia. Nangis bagai nakkan Hot Wheels dia.




Sudahnya terpaksa weols singgah di The Hills shopping mall. 



 

Semata-mata utk pergi ke ToyRus utk belikan dia Hot Wheels. Haishhh anak aku tu. Mentang mentanglah dia sorg je .... tu yg demanding bgai ape entah. Huhu. Selagi weols mampu, dpt je turutkan.

...kalau dia demand yg mahal mahal --> Sorry, talk to the hand. Hahaha :D





Sekali 3 koooo anak aku rembat. Haippp...tamak kau nak oiii. Dia sendiri yg pilih. Rasanya kalau tangan dia dapat pegang sampai 10 paket tu... agaknya 10 paket gak kot dia rembat.... grrrrr.





Aikkk... awat muka mencuba. Padahal dah dapat 3 tue hot wheels nak oiii. Tak kan tak cukup dan puas lagi kot. Huhu. Macam macam je budak kecik ni.






3 comments:

C i k R e n e x said...

Bestnya jadi mikail. Nak stu jgk boleh x?heee

Zie Madini said...

CIK RENEX
-- haha. terpaksa sis. tak suka tgk dia berhingus nangis. nanti terus jadi flu dia lepas tu. tu yg turutkan aje :P

Khalid Kyle said...

haha chumel je muka mikhail bila monyokk

Jom terjah : Bukti GST Naikkan harga barang!