4lb Dumbbell Untuk Saya



Pelan pelan beli barang utk workout. Tak boleh beli on go semua. Nanti parkinson kau ngeluar duit. Hahaha. Beli satu persatu duit. Baru tak terasa sangat duit mengalir :D Before raya haritu, Zie beli dumbbell ni kat apa nama entah kat fitness kat Plaza Merdeka tu. Lupa plak.

... Zie pilih yg berat dia hanya 4lb je. Zie beli hanya satu je. Utk Zie guna masa Zie buat squat workout. So that di tangan at least akan benda alah berat utk tangan working out gak. Hehe. Kiranya 2in1 exercise ler nanti bila bat squat workout. Hihi





Gigih kooo aku nak ngecil lengan aku ni haaa. Takde lah nanti org keliru tu lengan ke paha. Hahahaha. Paha pun Zie gigih gak nak kecilkan. Dapat nanti kaki ala ala kaki retis korea gitu...aharks!

...tak satu je. Selalu tak konsisten buat workout. Bila badan mula sakit sakit... haaa mula lah aku stop :D Hahaha camne nak dapat tengok hasilnya kan. Haishhhh... stressss.






3 comments:

wan muliani said...

Lama tak jenguk Zie, makin selim melim skarang.
Selalu exercise rupanya. Pandai jaga badan gitu...
kalau dumbell tu ada pink mesti sangat kena dengan Zie...hehe

Nadia Rajami said...

Lmk xworkout eyh.. since puasa... kmk da beli dumbell 2kg jak, warna pink.. hehe.. 4lb sma dgn brpa kg ow.. ;p

Zie Madini said...

WAN MULIANI
-- hehe. kalau yg warna merah baru kena dgn zie sis. hehehe. Tp yg 4lb takde plak warna merah...huhu


NADIA
-- yah, berat gik ktk pun nad. 4lb bersamaan 1kg lebih. Hihi. Gigih nya ngangkat dumbbell nya. mek pakey dumbbell masa mek nak molah squat and side plank jak. hihi.