Aku Ketagih ZALORA!




Hehehehe...dah jadi macam duta Zalora ler plak Zie ni dah. Bezanya, duta tak berbayar. Inilah yg dinamakan duta sukarelawan. Hahaha! Well, Zie sangat sangat ketagih dah shopping di Zalora. If kau nak dapatkan harga barang dgn murah kat situ, harus sentiasa alert dorg buat sale.

....Kadang kadang sale dorg memang crazy giler. So time dorg buat crazu sale, time tu lah korg seakan membeli. Seriously, kalau kena dgn cara bershopping di zalora... sumpah murah jadi benda alah kat situ. Serious ni!






Macam heels ni, Zie hanya beli pada harga RM29.90 je. Harga asal RM90 plus or RM100 plus kalau tak silal zie. See... murah kan. Caranya? Haaa, zie tunggu Zalora buat crazy sales. Mcm ni, crazy sale dorg, dorg bagi 20% off + Free Shipping. Dan pada masa tu heel ni sudah pun ada sale tersendiri. 30% off kalau tak silap Zie.

...Zie sendiri plak sudah ada coupon 25% off. So maksudnya, kesemua peratus diskaun zie dapat adalah 30% (off kasut sedia ada) + 20% (zalora crazy sale) + 25% (diskaun kupon zie sendiri) = 75% off kooo kesemuanya zie dapat. 

Thats why zie selalu membeli di Zalora. Cara kena ada. Hahaha. Zie kan seorg pembeli yg bijak. Why bayar banyak kalau uols dpt byr kurang. Tektik kena ada beb. Hihi. Bijak tak Zie? :P Janji bukan cara menipu. Tu tak berkat...hehe





2 comments:

bb_nona said...

wohooooo, tinggii gilak !

nice ~ murohh btol, memg stok salu ade jela kannnn,
walawehh,, hehhe~

jom komen ni :-

http://nonasani.blogspot.com/2015/07/photo-challenge-balik-raya-2015-nona.html

ztie said...

nang tinggi heels ya.. kmk sik pandey meli kasut online. tkt sik muat haha