Habis Dinding Di Conteng... MIKAILLLLLLLLLLLLL




Aduhhhh uolsss.... migraine Zie noks oiiii, migraineeee. Ada tengok bckground gambar Mikail tu. Aduhhhhh... stresss stresss. Mintak nyawaaaa... mintak nyawaaaa. Mikail ni kan... eeee geram nyaaa. Nak marah pun tak boleh. Sebab budak besar tu apa lah tahu, kan.

...wrong move Zie belikan dia whiteboard + marker aritu (klik entry ini --> White Board Pertama Dia utk baca balik). Jemu conteng whiteboard dia... dia pi conteng dinding. Dinding di ruang tamu plak tu uolsssss. Arghhhhh!

Dahlah tak lama lagi nak raya. Dah lah plak emak dia ni takde bonus raya tahun ni Sistem pentadbiran syarikat bertukar. No more bonus for raya. Akan dpt bonus pada tahun baru cina je. Haishhhh... Mikail Mikail.

Biarlah berconteng. Buat bodo je nanti if tetamu tengok or tanya. Huhuhu






6 comments:

bb_nona said...

nasebbb comel :)


bertuah mikail ye, conteng2 pulak, sje uji kesabaran , hahahaa

tolak duit rye, ~~~~~

intandayani said...

Zie cari kotak besar..letakkan die dlm tu biar die conteng dlm kotak tu je..

Shahida Dzulkafli said...

Hehehe.. comel jer aksi dia..
Biasalah zie.. Anak-anak sha pun macam tu..
Belilah kertas dan buku.. mereka tetap juga nak menulis di dinding..

Siti Badariah Baharin said...

Hihi.. Pandai dia buat hiasan raya..

Ayu Jafri said...

Budak2 mmg hobi diorg conteng dinding zie.. haha. YM dulu... lekatkn kertas majung lebar tu kat dinding....buat 2 kertas...so lebar la sikit, pastu...haaa... ambik la conteng la sampai lebam.. YM soh dia conteng kat situ..dia mcm terpingga2 jek.. hihi.dh bosan conteng situ... lps tu x conteng dah dinding...hihi.

Dee Khalish said...

muke serius xbersalah.. kakakakakakakakak