Jalan-Jalan Bersama Ipar Duai di Summer Mall



Pada awal nya, hendak berziarah raya ke rumah pakcik makcik belah husband kat kampung. Sebab sampai raya ke-9 still lagi belum sempat nak ke rumah dorg. Actually rumah dorg dekat je dari rumah emak mentua zie. 

..tue yg nanti nanti nak pergi. Sudahnya terus tak pergi pergi...huhu. Ingat sampai je ke rumah mentua, akan mula sesi ziarah raya. Tapi bila tgk dorg nak jalan jalan di Summer Mall... terus lagi je tukar plan. Haha.




So... here we are at Summer Mall, kota samarahan. Haha. Inilah kali ke-3 zie ke sini sejak tempat ni di buka. Hehe. Pasalnya jauh nah mall ni dari bandaraya kuching. Huhu. Tu yg kekadang je akan merayap ke sini. 

...once teringin je. Baru pergi :D





Susah nah anak Zie ni nak tgk camera bila bergmbar... huh. Nanti bila kau besar karang, if kau merungut tak byk gmbar kau masa still kecik di snap sempurna, siap kau aku bebel kooo mikail oii. Huhu.

...sebab zie gitu. Dulu masa kecik kecik mcm mikail ni haa. Tak nak sgt bergmbar. If org ambil gambar, kalau tak buat muka menyampah, sure toleh sana sini. Itu yg mikail warisi kot...haha. Skrg dh besar, menyesal takde gmbar time kecik lawa lawa...huhuhuhu






Hehe... posing. Jgn tak posing :D Lama kooo tak bercamwhoring di mall. Dulu time still anak dara je sentiasa berposing2...bila dah berkeluarga ni. Takde masa kau nak bergmbar sgt. Mana nak kawal anak lagi. Hehe






Sebab tak dpt tengok wayang (coz Mikail anak buat perangai if di wayang), so... bergamba je lah di luar cinema. Dah masuk 3 tahun lebih kooooo aku tak pijak wayang. Uwaaaaa. Demi mu, anak. Demi mu.... huhu.

...dulu zie ni lah yg kaki wayang. Pantang ada movie best showing, kompom pi tengok. Skrg, maraton tgk dalam DVD jer. Itu pun selepas 3 -4 bulan movie keluar di cinema Huhuu.




Haaa...camni ler sayang mama. Hendak berposing gmbar. Hehe. Actually zie suruh dia berdiri. Dia yg gedik duduk ala ala nak berak tu. Haishh... Snap je lah. Janji dia nak pandang camera. Itu yg penting! Hehehe





5 comments:

ztie said...

hahaha. kmk cmya juak koh. kaki wayang. yalah belom ada anak senang la sikit nak wow..

summermall pun jarang pegi. kali sekali duak jak kali.

yoorin melacolea said...

kan..dah besar rasa rugi pulak x banyak gambar masa kecik.. =(

Vanessa Ricky said...

Summer ya ehh nang dekat la ngan kmk... Sbb kmk blaja uitm sia. Hahaha. Gik dara dolok nang active nak, tok dah jadi mother tok kena la slow down. Ihikss.. Sikpa, tunggu nya besar gik kelak.. Mbak ktk nya nangga minion ka, at least ya polah nya layap sikit. Haha..

Khalid Kyle said...

Selamat Hari Raya saya ucapkan buat sis sekeluarga, moga terus sukses & ceria2 selalu :)


Jenny Lilly said...

kakak, kacak kitak sia.. kedak artis..hehe..benar tok, bukan main2..