Pickwick Tea + Souvenir Dari Czech Republic




Inilah yg bestnya bila jadi blogger. Once kau jadi blogger, for sure lah akan ada kawan kawan di kalangan blogger di merata rata dunia. Ceaaa...dunia ea. Hehe. Yelah, walaupun blog di tulis dalam bahasa malaysia...

....tak mustahil ada rakyat malaysia di pelusuk dunia. Inilah buktinya. Rakan blogger yg belajar di Czech Republic, cik adik manis Hanis Amanina (klik nama utk view blog dia). Setiap kali dia balik ke malaysia, kompom Zie akan kirim Pickwick Tea dari sana.






Wahhh....ada souvenir lagi dia selit dalam parcel. Tahun 2013, Zie dapat fridge magnet (boleh klik entry ini -->  Pickwink Tea dari Amanina utk baca balik) dan tahun 2014 plak zie dapat pocket mirror ((boleh klik entry ini -->  Teh Pickwick dari Czech Republic utk baca balik)..

....tahun ni, 2015... Zie dpt coin purse + poskad dari sana. Awww... thank u sis. Setiap tahun dia sempat selitkan souvenir dari sana. 




Stock utk setahun...hahaha. Minum jimat jimat. Bahagi sama rata dgn husband...hihi. Terima kasih sangat sangat duhal adik Hanis Amanina sebab sudi belikan akan teh yg sedap ni dari sana. Jasa mu amat ku kenang..cewah. Hehe

...tahun depan ingat nak kirim dari di 10 kotak kot. Haha. Seriously, seda teh ni taw. Nak nak lagi buat ice tea...perghhhh!




3 comments:

Eellee Nana said...

Wahhh, nmpk sedap pickwick tea ni

intandayani said...

Sedap ye teh dari sana?

Hanis Amanina said...

10 pun boleh sis :) insyAllah kalau sy balik, sy usahakan hihi. oh yee, memandangkan sy penah try hantar kek czech (yg sy pernah citer) guna pos laju, nanti sy cuba ea next time.