Sudah Mula Ber-KColly



Eheemmm ehemmmm.... sudah menjadi lumrah manusia. Dah putih, hendak lagi putih. Aku ler tu... hahahahaha. Gara-gara terpengaruh dgn Nur Fathia ler nih... haishhh! Pssttt.... org lain lama dah berKColly. Zie baru nak mula. Haha.

...bukannya apa, dulu benda alah ni masa still hot, bukan main lagi mahal weh. Sampai nak cecah RM200. Tak kuasa Zie nak try. Zie memang Zie...sentiasa akan tunggu harga sesuatu barang turun, baru beli. Hehe.

Yg ni Zie beli RM99.  harga promosi... Hehe. Apa yg penting, ORIGINAL ye. Ini pun bukan Zie yg beli. Husband yg belanja :P Tengok lah camne lepas makan sebotol dua lepas ni nnti. Kalau nampak kesan. 


...baru Zie sanggup continue amalkan. Byk yg komen positif lepas amalkan ni. Mudahan terbukti keberkesanannya. Jd jadi putih macam Adira AF sudah....Hehe. Zie nk putih ada seri (kira pinkish gitu), bukan putih ala pucat mayat :D


Tgk lah camne. Nanti Zie review result selepas habiskan sebotol nanti ye ^_^




5 comments:

Nadia Rajami said...

murah,sis. cney beli?

Zie Madini said...

NADIA
-- di Hopoh sis. Kedey belakang kedey handphone. Lorong kedey nak pergi ke carpark atas. hehe. Beli cepat kedung still sales :D

nadia said...

zie, cmnney nak tauk nya original owh..nk try juak..hihihi

Zie Madini said...

NADIA
-- haa katok kmk update post perbezaan antara tiruan dgn yg ori ah. hehe. mun sik petang tok, mlm kelak akan post entry...hehe

surizan abdghani said...

Kak,bnyk2 produk yg sy try ephyra is the best ever.ce try.