White Board Pertama Dia


Hari tu masa weols shopping for raya, sempat gak zie ke Daisu shop. Nak cari barang kraf sebenarnya... hehe. Alih² terjumpa ini. White Board + Whiteboard marker yg warna warni.Terus rembat. Utk pembelajaran Mikail.

...idak ler dia dok conteng atas buku je. 




Budak yg excited. Dalam kereta terus menconteng kawan. That's the spirit, son! Hehehe.

Zie: Mikail lukis apa tu ye?
Mikail: ...umah. k'el lukis umah
Zie: ...err... **Krikkk kriikk bunyi cengkerik**


Hahahaha...rumah pun rumah lah nak oiii. Ekot suka kau lah nak. Nanti kat rumah baru mama ajar mcm mana bentuk rumah yg sebenarnya ye. Hahaha




Hehehe... ni papa dia yg ajar dia lukis tu. Happy je dia. Tahun depan dah masuk tadika dah dia. cepat je masa berlalu...






5 comments:

bb_nona said...

BESTNYE MIKAIL, HEHE, PSSSTTT, NK ADE RUMAH BARU DH KER? HIHII

yaya cendana said...

alaala....ehnsemnyaaa adik.......

Syira Lokman said...

kunjungan balas..hari ni tak berapa sihat tapi nak juga jenguk kawan-kawan blogger :)

Puteri Kayangan?@#$%???? said...

Cute mikail tok yunk ..geram diat

Rosmiza Ali said...

Sekejap je dah besar si Mikail..😊