Birthday Shopping e-Vocuher From Zalora



Hehehe... Zalora pun tidak ketinggalan wish zie Happy Birthday. Siap bagi 18% voucher code lagi tu. Memandangkan Zie sudah ada 25% discount code, so yg ini bagi kat reader blog Zie je lah daripada expired tak di guna. Sayang nanti.  Siapa cepat dia dapat taw.

...tapi tak sure gak lah sama ada uols boleh guna atau tidak. But no harm trying kan. Hihi. But if uols nak 15% discount code pun ada. Semua org boleh guna asalkan 1st timer beli barang di zalora je. Refer below ea for discount code details ea


1) 18% Discount Code : BDQ37
** Valid sampai 15 ogos sahaja
** One time use only ye

2) 15% Discount Code : ZBAPohD 
** Valid sampai bila²..takde expiry date
** Hanya utk customer yg pertama kali shopping di zalora sahaja ye.


There u go uols. Selamat bershopping di www.zalora.com.my. Sharing is caring ^_^





2 comments:

lia ummiirfan said...

wahh... dapat discount voucher! bestnyaa

ejulz said...

Tahniah.. :)



Tahniah tersenarai.. Terima kasih sudi komen.. :) "Senarai Pengomen Tegar Mac, April, Mei, Jun, dan Julai 2015"