Cash Out Nuffnang Yang Ke-7



Hehehe... Jauh nah perbezaan income nuffnang kalau nak di bandingkan dgn tahun 2009, 2010 & 2011 tu (refer gambar di bawah ye).  Huhu. 3 tahun tu dulu lah zaman kegemilangan Zie di dalam dunia blogging ni. Buat once dah kawen, commitment dan tugasan kerja semakin menimbun²...

....blogging hanyalah sekadar mengisi masa lapang je. Huhu. Takpe² at least Zie dah buat come back lagi walaupun ramai readers dah hilang entah ke mana...hehe. Apa² syukur still dapat income walaupun ceciput je. Duit dan rezeki gak kan. Hehe.

Insya'Allah akan bangkitkan lagi Zaman kegemilangan tersebut :D Buat yg masih sudi bertandang ke blog zie... thank u uols! Appreciate it.


Zie baru je cash out nuffnang earning zie yg ke-7 hari Jumaat lepas. Insya'Allah, dalam bulan Oktober nanti...sampai ler cheque dari nuffnang. Alhamdulillah.... rezeki blog ^_^






7 comments:

intandayani said...

Bestnya..sy tah tahun bila dpt merasa..

ztie said...

pergh.. sampey beribu... rindok ati.. kan.. kmk dlk rindu juak blogger lamak.. huhu

ArELeEz said...

semoga terus sukses dgn acc. nuffnang yg kencang m'canak2. aminn..

eima said...

wahhh 4 angka pun ada ... tahniah ... tp kan dulu mmg nuffanag bg amaun byk tp skrg ni ciput ...iklan running lama tp amaun ciput

shah said...

mak ai... macammana boleh dapat sampai 500, `1000 tu... tunjuk ajarku sifu

Ummul Azkee said...

wah..dah kali ke7..bestnyeee..byk pulak tu..ermmm saya satu pun belum..ermm..slm perkenalan ya..dr www.housewifearts.blogspot.com

Ummul Azkee said...

wah..dah kali ke7..bestnyeee..byk pulak tu..ermmm saya satu pun belum..ermm..slm perkenalan ya..dr www.housewifearts.blogspot.com