It's My Birthday Today!



Syukur alhamdulillah... hari ni genap lah sudah Zie berumur 31 tahun. My wish for my birthday??? Well, Zie hanya ada satu je wish sempena birthday Zie hari ni. Zie wish semoga pemohonan pertukarkan tempat kerja suami zie di lulukan

...dah 4 tahun dah menunggu. Dah 3x apply utk pemohonan tu. Pertukaran atas dasar suka sama suka. Susah kan anggota polis nak mohon pertukaran walaupun ada org yg berganti dgn dia. Kalau jabatan lagi, rasanya senang je kan? Sebab pertukaran suka sama suka.

Mcm kwn zie, dia setiausaha. Kena di KL then mohon transfer atas dasar suka sama suka, sebulan je proses. Terus dpt. Tp kalau anggota polis atau tentera... alahaiii. Payahnyaaa. Huhu. Kalau lah dalam tahun ni husband zie diluluskan transfer dia

..itulah hadiah harijadi yg paling berharga buat Zie. Amin. Mudahan...




10 comments:

cik chinta said...

aminnn

ztie said...

happy birthday zie. semoga apa diimpikan tercapai. sedeh ow long distance tok

ainul.zmrs said...

Selamat hari lahir kak zie and selamat hari raya :)
Semoga wish tu tercapai k aminnn :D

Hanis Amanina said...

ameen! :D moga diluluskan

Yuliana Wahit said...

Happy Birthday to you..

Mami Izaara Imani said...

in sha allah kak...semoga laki ktk dpt pindah thn tok juak..
sakit aie berjauhan..kmk even sethn merasa pun dh rs mcm apa..jauh ngn anak jauh ngn laki..sebatang kara di Shah Alam..sbr k kak..btw, selamat hari jadi yg ke 31 tahun..semoga apa yg diimpikan tercapai....amin..;)

nana kimie said...

selamat hari lahir akak ! insyaAllah..aamiiin....lama nana tak singgah sini,mikail pun da besar :)

intandayani said...

Happy birthday Zie..
Semoga bahagia selalu bertambah keimanan stay cun

CHU MAJORFLAVA said...

Happy Birthday Zie!!!๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜amin!

Zura Tahir said...

Semoga dpermudahkn zie....