New Arrival di Zalora Sangat Menggamit Jiwa!



Aduhhhhh! Juling mata Zie tengok benda alah benda alah yg new arrival di Zalora. Cantik cantik je semua. Tu yg tak suka berwindow shopping kat Zalora tu...kompom jiwa tak tenteram di buatnya. Hahaha!

...Tangan plak asyik asyik nak tekan checkout je. But, sabar sabar. Tak lama lagi gaji ^_^ Kat bawah ni Zie dah "aimed" dah nak rembat. 


Zalia Embellished Origami Peplum Top - Red


Levi's Low Dc Skinny


Celcius Platform Heels with Ankle Strap


Haaaa items kat atas ni ler yg Zie dok "aimed". Awal letakkan dalam Wishlist dulu. Nanti beli satu satu. Tak dapat nak beli semua one go. Sebulan beli satu agaknya kot. Hahahaha. Memang addict arrr shopping di Zalora ni uols... huhu

...Buat uols yg belum pernah membeli di Zalora, nah Zie belanja 15% diskaun code --> ZBAPohD  <--- key-in code upon checkout ea. Apa apa pun, mudah size items yg zie aimed tu still available by then. Aminnn... hehe






1 comment:

Rosmiza Ali said...

Hai Zie! Amboi.. Shopping sesaje uols.. Jeles iopls... Hiks! Tapi mmg agak menggamit jiwa gak nih.. Saborrrrr.. ^_^
RosmizaAli.Com