Selamat Hari Jadi Ke-3 Tahun, Anak Mama




Card invitation designed by Chu Majorflava.

Highly
recommended chu
if uols nak guna khidmat Graphic Design. Designs dia semua superb!
Boleh direct Inbox dia di FB --> Chu Majorflava <-- utk nego harga

Hari ni genaplah sudah umur Mikail 3 tahun. Dah semakin membesar dah kesayangan hati mama ni. Dan untuk hadiah hari jadi dia yg ke-3, Zie dan husband decided utk belikan dia jam tangan. Walaupun dia belum lagi reti baca pukul berapa jam...

...still gak belikan utk dia. Sebab dia asyik minta jam je bila tgk zie dan husband pakai jam. Hehe.






Weols ke kedai Swatch di Plaza Merdeka. Suruh dia pilih sendiri jam mana yg dia nak. Knowing Mikail yg giler Disney Cars. Semestinya yg design cars jugak yg dia pilih. Hihi






Seronok dia lepas tu dapat jam. Bila papa dia dah bayar... terus dia mintak dipakaikan terus. Hehe. Over excited dia. 




Yang bestnya dapat redeem gift voucher kat Information counter. Zie pilih RM30 gift voucher dari Panache. Tp sampai skrg zie belum guna. Still lama lagi nak expired. Nanti nanti la beli eyeliner or perfume kat Panache nanti.

...tengok lah camne.






Tadaaa...inilah dia jam yg dia pilih. Lightning Mcqueen... hehe. Memang giler cars lah anak bujang Zie ni. Asal besar nant jngan jadi pelumba kereta sudah. Zie tak suka... bahaya. 






Ceaaa...gedik! Hehehe. Cover jam yg warna merah tu boleh di pusing pusing. Tu yg dia asyik pusing pusing je main. Sampai ke marah dek papa dia. Takut rosak plak if setiap saat ko pi pusing pusing dia.

...Psssttt, tgk tu. Botol air dia pun Disney Cars gak. Hehe




Eh! awat kasi muka dahi berkerut...kan dah dpt jam tue... hehe. Apa apa pun, selamat hari lahir duhai anak ku. Semoga menjadi anak yg soleh. Amin...








2 comments:

[sutera kasih] said...

Happy birthday Mikail, semoga menjadi anak yg soleh, menyejukkan hati orang tua, berguna kepada keluarga, agama, bangsa dan negara :)

Hayati M Y said...

Bestnyaa miqa, dapat jam swatch tuuu...
jemput datang blog betty kak zie! hehe

http://kedinkyst.blogspot.com