Sukma DP Ice Cream Gula Apong





Hehehe..takde husband, Kak Mida jadi tukang gendong Mikail. Zie plak jadi Mem Besau. Melenggang² jadi anak dara kejap. Hahaha. Kidding! Actually Kak Mida asal keluar dgn Zie, dia memang suka gendong Mikail.

...Tu yg org selalu ingat Mikail anak kak mida.hahah. Layankan aje :P Ni weols nak ke DP Ice Cream Gula Apong kat Sukma. Ingat nak beli eskrem lepas tu pi lepak² sambil bagi ikan makan kat tasik di Pustaka. 





Kesabaran weols menunggu. Extra lama kali ni coz plug mesin eskrem tu boleh plak rosak. Huhu. Sabar je aku tunggu taw. Tunggu punya tunggu...alih² hujan. Grrr... terus terbantut niat nak melepak makan eskrem and bagi ikan makan kat pustaka hari tu...huhuhu.

...kesian kakak n Qeera n emak dah excited nak melepak. hehe.


Inilah dia eskrem kegemaran masa kini. DP ice cream gila apong. Zie nak topping Oreo + Peanut. Sambil drive, sambil makan. Memandangkan hari hujan... tak jadi kooo weols ke Pustaka. Terus pusing balik rumah. Makan eskrem di rumah je...huhuhu.




3 comments:

anajingga said...

pernah dengar gula apong ni tapi tak berkesempatan lagi merasanya :) was here zie jenjalan malam .

NuSaNa NoSa 91 said...

first time dengar pasal aiskrim ni.. boleh cuba nanti.. ^_^

olie fazlea Dzulkifli said...

Huishhh terliur tengok.. macam ni bukan budak je nak.. mak pun nak..huhu