Captain America Collection & Cake & Pies Toppers





Last month punya kisah :D Penat koooo dok cari toys Captain America. Ni je yg dapat jumpa. Yg patung² tu memang bersepah lah byk. Tp yg tang kereta dan bike dia tu ler yg payah bebenor nak mencari. Nasib ada gak jumpa daripada tak de kan...




Ni rupa dia  bila sudah di keluarkan dari packing. Mikail hanya excited keta tu je. Patung tu dia tak pandang. Adoiii...memang kaki kereta nah anak bujang zie tu. Jangan jadi racer bila besar nanti, sudah. Mama tak izinkan...huhu

Since mikail tak suka patung captain america tu, memandangkan husband zie collector benda alah gnie²... so bagi dia je lah. Biar dia simpan dlm cabinet collection dia.




Paling benci bila kita dah beli, last² terserempak yg lagiiiiii besar dan lagi lawa dari yg kita sudah beli. Sakit jiwa aku tgk yg ni taw. Murah lak tu harga dia jika dibandingkan dgn yg zie dah beli tadi...uwaaa! Rasa nak beli utk husband ah.

...insya'Allah sekiranya ada rezeki lebih ^_^





Last minutes, sempat gak zie siapkan cake & pies toppers. Kali ni buat yg ala² 3D design. I loveeee paper craft. Nak beli equipment utk buat paper craft tu ler yg bikin nangis. Mahal nah! Kalau nk qualiti bagus lah. Kalau qualiti yg so-so je... ada di jual kat Super Save or segala bagi save save kedai. Hehe.

...kalau beli kat super save, depends on kau punya luck. If lucky, dapat yg qualiti bagus dan beli pd harga yg murah. Kalau luck tak bagus... sekali punch terus rosak paper kau. Hihi. Sayang... craft paper pun bukannya murah weh.




2 comments:

Lea Ismail said...

kreatif mak mikhail tok

ArELeEz said...

iron man la pulak.. he3..