Dapat RM70 Shopping Voucher Zalora, Membeli terus!


Baru hari tu zie mengiyau tentang --> New Arrival di Zalora Sangat Menggamit Jiwa! (click to view), 2, 3 hari lepas tu, ada ler Zalora mengetuk² Inbox email Zie dgn offering Zie one time job advertorial. As a result, they are paying me RM70 in term of shopping voucher lah. Apa lagi aku, laju aje buat advertorial...hahaha.

...once get paid, apa lagi... laju² Zie merembat heels yg Zie idam²kan. Hanya tambah RM26.14 je duit sendiri. Ok ler tu kan...hihi. 



Minggu lepas pada hari Khamis, sampai sudah kasut yg dijatuh cinta Zie tu :D 





Lawaaaaa! Comfy! and i loveeeee the heels tue soooo much! Apa lagi...pakai teros! Hahaha. But... frankly speaking lah... if uols tanya Zie mana satu lagi okay, Sidewalk or Celsius. Semestinya zie akan say Sidewalk! 

...next time akan stick to sidewalk. But hari tu new arrival utk high heels for sidewalk takde yg lawa bagi Zie. Ada memang ada, tp tumit dia jenis PU leather cover. Zie tak nak sebab Zie ni jenis ganas pakai kasut. If material heels dia jenis PU leather cover, tak sampai seminggu dah lunyai dah bahagian tumit. haha.

Zie more prefer tumit dia jenis plastik. Pakai sampai rosak... still elok lagi. Hanya calar balar je lah. But at least tak selunyai yg PU leather cover tu. Hehe. Utk yg jalan sopan santun, ok ler PU leather cover tu. Tp utk yg ganas macam zie ni...

...always goes for heels yg bermaterial palstic. bukan PU leather cover, ok :) Apa² pun thanks zalora. Kasi ler kite job lagi nanti ea.. Hehe







2 comments:

Ummul Azkee said...

wah..tinggi kasut..hehehe..kita xpndai kasut tinggi cmtu mau terpelecok..hritu pun dpt voucher zaloraa gk.. bw dr www.housewifearts.blogspot.com

Ummul Azkee said...

wah..tinggi kasut..hehehe..kita xpndai kasut tinggi cmtu mau terpelecok..hritu pun dpt voucher zaloraa gk.. bw dr www.housewifearts.blogspot.com