Hadiahkan Diri Sendiri Dengan Guess Slipper Wedges




Masa hari Raya Aidil Adha hari tu, balik dari rumah mentua... terus Zie ajak husband ke The Spring. Nak beli selipar Guess sebagai reward utk diri sendiri yg sudah penat bekerja... Hehe. Ermmm...yg zie pelik, Valentine's Day seudah lama berlalu... awat ada Valentine special plak. Blur saya...hahaha.

Takpe... janji dapat 15% off, okay sudah. Hihi.




Section ni je selipar. Kebanyakkan selipar yg berjenis wedges. Flat slipper hanya ada 1-2 designs je.Itu pun design di tak berapa nak berkenan sgt. Hehe. Yg berjenis wedges, byk sikit design dia.




Actually rambang mata nak pilih. Tak sure mana satu. Hati berbelah bagi nak rembat which one. Hehehe




Akhirnya rembat yg ini. Sebab design dia simple je. More over bahagian depan tu berjenis kain. Yg lain semua berjenis getah. 




Rembat tros! Hehehe. Actually ada kes bila sampai rumah nk try baru perasan lambang G di sebelah kiri takde. Terpaksa lerrr keesokkan hari nanti pergi tukar balik. Huhu...camne entah drog tak perasan sok dorg "cacat".

...takkan tak buat stock checking kot. Huhu. salah zie gak, tak periksa betul² sebelum buat pembayaran. Takpe, boleh tukar.




By the way, comel je tgk dorg anak beranak ni berjalan² berbaju² melayu. Lagi lagi dgn si kecik Mikail tu. Sejukkkkkk perut mengandung. Hihi. Thank you Sayang and Mikail temankan mama shopping ^_^ Tahun depan stop dah aktiviti shopping nyopping ni...

...kena kumpul budget utk byr yuran semester tadika Mikail nanti. Setahun ada 2 semester. RM2,000 budget utk per semester. Huhu.... saving mode is ON start tahun depan nnti. So tinggal 3 bulan lagi utk Zie shopping seakan...hihi








4 comments:

aizamia3 said...

Pernah gak shopping pakai baju raya time raya.. hehehe.. comel je tengok anak-beranak jalan lenggang-kangkung..

cik chinta said...

mhlnya yuran. huhuh

Zie Madini said...

CIK CHINTA
-- Private school tu sis. consider murah if dibandingkan dgn other private school yg lagi. Zie nak hantar dia ke Sekolah Tafhiz. Sekolah tu dari Tadika sampai Darjah 6 je. Dengar khabar dorg nak bina sekolah menengah gak nnti.

Insya'Allah... akan hantar sana sampai habis SPM if sekolah menengah dah siap nnti.

Investment utk akhirat ni sis. Semoga mikail jadi anak yg soleh, Insya'Allah

Rosmiza Ali said...

Private school biarpun mahal sikittapi berbaloi Zie.. Skop pembelajaran & aktiviti diorang lebih luas untuk perkembangan minda anak2..😊