Macam Mana Berat Tak Naik Kalau Macam Nie




Lately ni tekak asyik mencari benda alah yg manis² je. Setiap hari mesti nak makan kek or ice cream. Aduiiiiii, selera tekak ni mengada² nah koooooo. Semalam pekena kek coklat + Ice cream gula apong. Arghhhh... there goes my diet :(

...sangattt lah tidak healthy bila setiap hari mentedarah benda yg manis²...huhu. Terpaksa tambahkan lagi liter air utk di telan. So that sugar level dalam darah tak naik. hihi.Apa² pun... i loveeee foods sooo much!




4 comments:

aizamia3 said...

Sedap tapi kena bertahan demi mencapai impian mendapatkan berat idaman.. ;)
Tapi sesekali takpe kot.. hehehe..

mairah mairah said...

lain na rupa ingin ya..hehe..

echa takashimaya said...

yang dalam bekas putih tu ke ice cream gula apong? macammm tu rupernyeee.haha.selama ni dok dengar orang citer je.

Rosmiza Ali said...

Hehe.. Mieza pon skang suka mengudap2.. Dah naik 2 kilo.. But i loikeee.. Hehehe..😁