Penantian Hampir 4 Tahun Berakhir...


Alhamdulillah.... akhirnya penantian kami suami isteri berakhir sudah. Sejak mikail berusia 2 bulan di dalam kandungan, husband Zie dh mohon utk bertukar tempat kerja di Kuching. Dia bertugas di Sri Aman rasanya hampir 9 tahun dah kot...kalau tak 8 tahun. Lupa ingat plak Zie. Hihi

Nampak nya birthday wish Zie yg ke-31 tahun ni tadi Allah swt merealisasikan. My wish... Zie tak nak sebarang hadiah. Hanya nak permohonan pertukaran tempat kerja yg husband zie apply di luluskan. 

Itu je zie pinta for my birthday gift. Walaupun hampir sebulan birthday Zie berlalu... still Zie anggap as my belated birthday gift :)




Syukur sgt sgt zie. Genap umur Mikail 3 tahun... husband akhirnya bertukar bertugas di Kuching. Yippieee! Tak perlu lagi dah nanti zie dok letih menjawap pertanyaan mikail bertanyakan papa dh ^_^ 16 oktober ni nanti... bye bye long distance marriage!

...say hello to a normal marriage life! Hihi. Syukurrr. Takde sorg pun isteri yg sanggup duduk berjauhan dari suami melainkan terpaksa demi tanggungjawap dan amanah. Tak sbr nak tunggu 16 october ni.



... Pssttt, dah mula packing kawan utk siap² move out. Hehe. I am soooo excited.  Selamat berpindah, syg! Love u to the moon and back :*





9 comments:

Zura Tahir said...

Good news zie...tahniah...

azizah green line said...

alhamdulillah tahniah kak zie.. mudah2an ada rezeki adik mikail pula..

Lea Ismail said...

alhamdulillah...

yoorin melacolea said...

alhamudulillah.. rezeki tuu...memang memahami.. dulu cinta long distance relay pon dok bersedih je..lagi laa dah kawin.. hehe..happy selalu zie

nona senyum2 said...

Wow, tahniah yer, smg terus bahagia, amin !

echa takashimaya said...

alhamdulillah :) selamat menjadi pengantin baru semula.eh.hehehe

Lenny Boniface Jubilee said...

Tahniah..

nik ros said...

wah.tahniah zie. bestnyer la :)

Syuhada Salleh said...

tahniah kak zie..smoga makin happy..