Produk Kecantikkan Terbaru Saya : Seqy Beauty BB Cream




Yippieee!!! Sampai sudah Seqy Beauty BB Cream Zie pada hari Selasa tadi. Dari duluuuuuuu lagi nak try pakai BB Cream. boleh kulit muka nanti ala ala korean ladies itu. Eh! Hihihi. 




Eh eh...ada benda alah yg comel terselit dalam parcel kooo. Alahaiiiii, baiknyaaaaaa seller Wonderland Online Shop ni taw. Siap ada free gift gitu...bestt bestt..





Love the pin soooo much! Mcm tau tau je yg Zie kalau part shalwl accessories... if metal, zie suka warna gold :) Tak sabar nak berBB cream koooo :P Nanti ada zie buat review before and after calit benda alah ni...hihi.

...tunggu zie ada kelapangan sikit ek nak snap mensnap bagai nanti. Hehe. Oh ye, if uols berminat nak try Seqy Beauty products (ada Sakura mask dan cleanser), uols boleh je direct click link seller dibawah ek.



Butik Vendor :
1) Thepopulous
Sekysen 8, Bandar Baru Bangi

2) Sistervendeur
PD Waterfront, Port Dickson

COD : Putrajaya, Cyberjaya, Seremban, Nilai, Port Dickson




3 comments:

~♥dieyba_baby♥~ said...

ala sis blh order ngn sy.. sy pun jual.. hehe

Hayati M Y said...

Kak Zie, mesti akak suka pakai perfume kan?
meh tgk entry bety ni..

http://kedinkyst.blogspot.my/2015/09/kualiti-serupa-boleh-dapat-dengan-harga.html

Harga pun berpatutan jgk tau.

eliz land said...

Tq zie...org klu dah cun pakai ape pun maintain cun juga...hihihi...