Shawl Baru dari Zakiiya Hijabi




Penghujung bulan tadi, menempah custom-made shawl dari Zakiiya Hijabi (click to view page). Shawl satin zie semuanya dari Zakiiya Hijabi taw. Shawl satin dia extra panjang dari normal shawl satin. Ukuran panjang dia lupa plak Zie brapa cm.

...uols boleh tanya dia sendiri. Yg zie tahu, cukup utk 3x lilitan. Hehe. Kali ni zie try beli Glitter Shawl. Kebetulan keluaran terbaru glitter shawl ni extra pjg mcm satin shawl yg zie selalu beli tu. Try beli sehelai.

Semestinya pick warna Hitam utk 1st trial. Boleh masuk semua jenis warna pakaian nanti. Hehe. 






Like always, Satin Shawl dari Zakiiya Hijabi memang tercipta untukku. Errr... buat uols yg dari duluuuu lagi mintak Zie buatkan tutorial... hehe, sorry ea. Takde masa ler plak zie nak buat. Pernah try nak buat video tutorial

...ada je si pengacau tegar dok ngacau. Siapa lagi kalau bukan Mikail tu haa. Hehe. Insya'Allah...soon. Cuma tak tahu bila jer..hahaha :P





Dan inilah Glitter Shawl yg extra pjg tu. I loveeeee it soooooo much. Lembut dan tak panas. Senang di bentuk. Apa yg paling Zie suka... kain yg jatuh di bahagian dada dari liltan tu elok je terletakkan berlingkar kat sini.

...i love it so much! Hujung bulan ni semestinya Zie akan repeat order. Nak target warna Marron & Purple. Mudahan still ada lagi :) Apa apa pun, keep it up Zakiiya Hijabi! Teruskan mengeluar more shawl yg extra panjang ^_-


Oh ye, founder Zakiiya Hijabi ni adalah Kiki koooo uols. Hehe. Reader lama blog zie sure kenal kan kat awek cun melecun tu. Hehe.






2 comments:

Lea Ismail said...

kamek sik pandei bershawl tok zie. sik pandei nak melilitnya.Jadi terbelit terus. hehehe

Hayati M Y said...

Hye kak zie.
mari laa singgah blog bety. ada perfume wangi tahan 12 jam.
skarang yang latest Vanilla yg dari Body shop tu tapi kak zie dapat beli dgn harga Rm 25 - 180 je. hehe