Yuuhuuu... Kita Ada Rakan Kerja Baru




Hehehe...muka happy dpt colleague baru, terus tersenyum sampai jelas ternampak gigi kapak ku itu... adeh! So far, skrg belum ada peluang nak berselfie dgn budak baru tu. Tunggu dia dah tak segan dgn zie... baru setiap hari ajak selfie, eh! hahaha. 

Ms. Hong nama dia. English nama dan nama belakang tu, tak tahu. Malas nak tanya. Takpe, once zie buat slip gaji ujung bulan nanti...tahu lah aku apa nama penuh dia :P Still young...baru 21 years old. Permah but pemalu.

Well, "ice belum pecah" tunggu dah pecah nnti...baru nampak perangai sebenar. Hohoho. Works Ms. Hong tak related dgn kerja Zie. Zie bahagian admin dan account. Dia purely under bahagian technical. So tak dpt buli dia dgn paperworks... eh! hahaha

Kidding. I am not like that okeh :P




3 comments:

Lea Ismail said...

Ada hati nak buli org ya. hahaha

Zie Madini said...

LEA ISMAL
-- hahaha...yalah tek koh :P

Nory Zoulkefle said...

comel nya kawan baru...