4D Animal Fash Cards Buat Mikail







Last week, beli set pembelajaran terbaru buat Mikail. Kali ni memerlukan aplikasi android (actually ios pun boleh gak). Gara gara teruja tengok bini kawan Zie post video anak dia main 4D Flash Cards ni. Apa lagi noks... ngorder terus. Hihi

... caranya senang je. Uols hanya perlu download 4D Flash Card Apps... scan je flash card yg uols dah beli. Then...vola! Kompo ko teruja. Hihi




Ni tengok ni. Terus muncul gajah siap bergerak gerak and ada bunyi lagi tu. Memang best arrrr 4D Flash Card ni taw. Jangan kata Mikail, Zie yg dah tua bangka ni pun jd enjoy gak main. Hahaha. Sgt fun taw ajar anak kenal sekian sekain haiwan dgn 4D Flash cards ni

...bukan takat tu je, If uols beli 1 set Animal (A-Z alphabet) Flash Card, uols akan dapat 3 free food cards. Mulanya zie tak tahu camne nak main. Rupanya combine kan aje bintang dgn makanan dorg.... terus magic terjadi. Hahahaha






Ni dia magik tu. Hahaha. Mooo moooo terus berjalan kooo dia kat rumput and makan. Seriously, teruja! 





Part monkey ni comel. Jalan jalan terus buka pisang and ngappp! Hihi...soo cute! Worth it benda alah ni. Senang zie nak ajar mikail --> "Lembu makan rumput, Cow eat grass. Tengo tu... tu cow, tu grass. Grass tu makanan cow".... terus mikail balas... "Oooo cow makan grass... ooooo."... hehehe.

.... soooo fun taw uols. Highly recommended buat ibu bapa kat luar sana utk hadiahkan kat toddlers uols ^_-







Nih... zie pinjam video dari Youtube camne nak guna 4d Flash Cards dengan aplikasi dia. Senang je, kan :) Tak sampai pun berapa jam... mikail dah dok sebut "Elephant" "Jelly Fish" "Monkey"... seriously, happy zie. Berbaloi sgt beli.

...terus sebelah malamnya Zie order yg Occupation plak. Sebab malas + takde masa nak ambil, Zie suruh seller tu pos je. Sanggup kooo aku byr pos...hihi :P

Oh ye, RM40/per set :)
If uols nak, boleh je Inbox seller
--> Melna Anuar (klik utk view FB dia)
She such a friendly seller ^_^








4 comments:

Mama Idlan Irsyad said...

wah, menarik..hehe..hebatkan zaman sekarang.. kita yg mak pak pun teruja apatah lagi anak2..

Diya Hanun said...

Best nya! haha..

ztie said...

aieh nang nya pandey keluar cmya ka.. best na juak.. sakai nangga hahaha bateri ka apa.. aie.. ada ndah bateri hahaha sik tauk cmne nak nanyak

Syuhada Salleh said...

menariknya flash card ni..canggih je skang ni..