Baru Beli... Terus Jadi Besi Buruk?


Kali ni tak belikan Hot Wheels utk Mikail. Tapi beli keta mainan yg berjenis diecast car model. Ambil besar...hehe. Kan Hot Wheels kecik je... tak puas.

....Mini Cooper ni Mikail sendiri yg pilih. Actually nak belikan dia diecast truck polis. Tapi dia kata sik kacak. k lah k lah... mini cooper lahhhh.




Muka hepi kemahuan dia di turutkan. Huhu. Turutkan mana yg mampu je. Kalau yg tak mampu... kau ingat aku kuasa nak layan???... Takde makna nya weh. Haha.

... mikail ni, asal keluar jejalan je.... kompom "pau" mama dan papa dia. Kalau boleh tak nak lalu depan toys shop. huhuhuhu

Tapi kan... yg buat Zie geram. Tak sampaiiiiiiii pun 24jam beli. Terus jadi besi buruk diecast tu taw. Geram nah..

::
::
::
::
::
::


Seee! Seeeee! Mikaillllllllll!. Pertama kali di buat mainan dia ginie. Apa lagi... kena hukum lerrr dia lepas tu. Sayang anak, tangan tangan kan juga. Baru tak menyesal di kemudian hari.

....tp part menangan tu, jgn sampai menyakitkan ye. Menangan sekadar utk mendidik. That's my style. Kena displinkan dia. Siapa yg tak sayang anak.

Hukum dia bukan sebab rugi beli mahal mahal tapi akhirnya jadi gitu. Hukum dia sebab nak dia tahu erti sayang dgn harta benda. 

...melentur buluh biarlah dari rebungnya ^_^



2 comments:

iffah hussin said...

mini cooper ni nampak menarik sy ada sebijik kaler kuning..

Eintan Nurfuzie said...

ganas.. hihiih

Jemput singgah blog Nurfuzie.com
Jom memriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1KGive Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000
Dan Entri terbaru di Veterinar | Cara Memberi Ubat Kepada Haiwan