Dragon Ball Z - Volume 1-72




Sekarang ni dah dok melayan kartun Dragon Ball Z ni dari Volume 1-72. So far baru je up to Volume 5 je dah tengok. Katanya nak bagi Mikail tengok. Alih alih... emaknya yg dok ternganga tengok... Haha. Nama pun dah cerita kartun kegemaran, kan. Harus koo  melopong aku enjoy tengok. Hehehehe.

...dari kecik sampai lah dah jadi emak org, still lagi minat giler kat katun berhantu ni ^_^ Tak pernah jemu tengok. Komik dia tak yah cakap lah... dok ulang² je baca... hikss! Nanti nak beli patung Goku ah. Letak kat opis sbg hiasan. Hihi :P




1 comment:

Muhammad Adam Hussein, SPd, CM said...

Wah asik pastinya, apa di Indonesia juga tersedia ya?