Fenomena Terbaru di Kuching, Sarawak --> Pezzo Pizza





Perkenalkan, Pezzo Pizza ^_^ Under Sugarbun. Well... kalau dah under Sugarbun tu, kompom ler kat Semenanjung takde kan. So uols (semenanjung readers), if uols mai ke Kuching, Sarawak, jangan lupa ye try pizza dia Pezzo Pizza ni.

... salah satu tempat makan yg uols MUST pergi. Highly recommended ^_^ Semalam buat pertama kalinya Zie makan di sini. Temankan husband zie berbuka puasa. Dia berpuasa sunat selama seminggu. Nazar dia dulu tu. 

Kalau dia dapat transfer kerja ke Kuching, dia bernazar akan berpuasa seminggu :)




Weols try 2 slices je. One slice for him. and one slice for me. Mikail punya kongsi dgn weols. hihi. Weols ambil package 1 Pizza + Drink :) Pizza belah kiri tu, Hola Hawaiian utk husband. Meanwhile yg pizza yg sebelah kanan tu plak, Fishermen's Favourite, untuk Zie :D

...satu slice je dah kenyang koooo uols. Ada tgk org makan sampai 6 slice seorang. Perghhh.... larat gak ek makan. Zie 1 slice pun dah termengah nak habiskan. Maybe i am not so into pizza kot :P





Box dia cantik! Sebab warna merah maa. lalalala. Sempat gak tapaw utk taukey wantan, Fai. Hehehe. Dia ambik 3 slices (flavour boleh campur²) only at RM20 je. So uols, jgn lupa ke Pezzo Pizza ya ^_^




1 comment:

Syuhada Salleh said...

kat KK ada tak ye? mcm best je..