Ketagih Dengan Siew Mai Air Tangan Tokey Neo R. Azeawati





I never ever ever EVER can get enough of siew mai! Hahaha. Chinese foods kegemaran zie ni taw. Steamed wantan pun salah satu makanan cina kegemaran zie. Oh... no worries uols. Of coz koooo noks, HALAL. Gila kau if nak order yg tak halal. Agak² ler kan... hehe.





Seee.... sedapnyaaaaaa. Siew Mai ni home cooked by sis Tokey Neo R. Azeawati. Dia ada buat frozen gak. Zie kalau ngorder siew mai dari dia, 3 boxes memang khas utk zie sorg je. Haha. 1 box ada 10pcs siew mai. Meaning aku ngapp 30 pcs ler jawapnya... muahahahaha.

...jap lagi mengiyau cakap berat naik, kan? Hihi



Selain siew mai, sis Tokey Neo R. Azeawati pun ada jual roti jala with kari ayam. Ni pun sedap gak. Karipap pusing gak dia jual. Karipap pusing tu belum pernah lagi nak makan. Siapa yg gila makan karipap, boleh ler try.




Siew mai ni di makan dgn sambal kicap pedas.... fuhhhhhhh! Belipat kali ganda keenakkan dia taw. Buatkan zie tambah sekotak lagi. hahaha. Seriously ni uols. Kalau zie kata sedap, memang sedap lah benda alah tu. Sebab Zie kan suka makan. Kebanyakkan duit gaji habis utk makan je kot. Hahahaha.

So kitak yg diam di Kuching, mun rasa nak makan Siew Mai... kamek nang highly recommended Siew Mai sis Tokey Neo R. Azeawati tok utk ktk org cuba. Nya ada molah COD. just name jak tempat ni, kompom nya akan antar. Delivery period nya dari jam 1pm - 5pm. Mesti sabar menunggu ah. Byk tempat nya anta bah.

Kamek nang udah berkali² repeat order siew mai tok. Penantian nang sgt sgt berbaloi²... hehe. So mun kt org nak order, below her FB redirect link k

(click nama nya utk redirect)



Oopss...sorry uols dari semenanjung, terpaksa tulis dlm bahasa sarawak. Hehe. Sebab promote khas utk warga kuching je. That's why.Hehe.




1 comment:

Syuhada Salleh said...

sedapnye nmpk..kat KK xde hntr ke?