Majlis Perpisah Suami di Kem PGA Temudok, Sri Aman



Pada 30 Ogos yg lepas, itulah hari terakhir husband Zie bertugas di Sri Aman. Sebelah malamnya dorg adakan majlis perpisahan buat dia dan 2 org anggota yg lain. Hanya 3 org je permohonan transfer dorg lulus. Syukur alhamdulillah... husband zie salah satu dari 3 org tu. Hehe.

...penantian selama 4 tahun berakhir pada 30.8.2015. No more perhubungan jarak jauh lagi. Syukur²


Hehehe.... dapat hadiah eh kawan :D




Ceaaa...karok babe! Zie seumur hidup tak pernah karok. segan weh. But husband, part karoake tak plak dia segan. Pelik bin ajaib aku. Takpe... suara merdu. Ok la. Kalau suara sengau mcm zie ni... mmg wajib keseganan. Hihi




Ni lah yg husband zie dapat masa majlis perpisahan aritu. Sebagai kenang²an. Bila lah lagi weols akan ke Sri Aman lagi ek? Maybe time Pesta Benak kot. kot je lah...kalau dapat cuti. Hihi. 




1 comment:

nik ros said...

dah dapat pindah yea.congrat.lepas ni dah tak pjj lagi :)