Pemangkin Semangat Bekerja




Hasil rembatan Zie.... hiksss. Start lagi dah kegilaan Zie dgn penyepit yg kiut miut, taw. Ari tu pergi ke Mr. DIY store di Boulevard Shopping Mall. Perghhh!!! Besar kooooo Mr. DIY Store kat sana.

....ibarat macam syurga crafters mcm Zie. Hihi. Kali ni Zie belikan mesej penyepit. 




Inilah kegunaan nya.... hehe. Buat Zie clipkan kertas kerja mengikut kategori kategori yg Zie buat. Baru semangat buat kerja bila tgk stationery comellll je.

....tak terasa working hours tup tup dah habis. Hihi. 



Mesej board yg besar warna ijo tu plak... buat Zie tempek motivational quotes yg ada kait mengait hal kerja. hehe. Asal rasa stress, boleh je jeling²  quotes tu. Kasi stress hilang...hehehe. Nak beli byk lagi penyepit tu nanti, tak cukup.... hehe








3 comments: