Steamed Wantan with Sambal Ngesit dari Maslona Faizura




I am soooo addicted to this steamed wantan cooked by my LSF sister, Maslona Faizura :) Sambal pencecah dia... perghhh! Berapi dow. Kalau yg hantu cili, makanan kau lerr sambal ni. Hihi. Sekali try steamed wantan dia ni, terus jatuh cinta dengan rasa dia.

...mula² try 30pcs (RM10) dulu. Lepas terus repeat order sampai 50pcs (RM15)...kehkehkeh. Actually niat hati nak order 70pcs (RM25)... tapi takut sorg² je makan, tak terhabis plak. Namo tamak. Super murah kan dia jual.

If uols nak makan dgn sup, tinggal uols masakkan sup sendiri je. pastu taruk benda alah ni. Jadilah wantan sup. Hihi. Buat warga kuchig, mun kitak org mok order... boleh lah inbox nya di Facebook nya k ---> Maslona Faizura (click nama utk redirect ke FB nya)

Sekali cuba, nak lagi dan lagi! hihi. Thumbs up, Fai!



1 comment:

Lea Ismail said...

nyaman da jak rupanya zie. balit kuching maok mek order juak