Yippie! Tak Lama Lagi Sampai Ler Nuffnang Cek Yang Ke-7



Alhamdulillah. Email Payment advice dari HSBC Nuffnang sudah diterima sudah. Bermakna.... dalam minggu ni or minggu depan, sampai lerrr cheque yg ke-7 dari nuffnang di peti surat. hihi. Money money moneyyyyy. Nak lekatkan duit nuffnang tu dengan beli langsir utk rumah di kem :)

...soooo excited.Siapa bilang jadi blogger tak mendatangkan hasil? Hihi. Syukur... hobi sekali gus side income walaupun tak seberapa hebat mcm uols :P




2 comments:

eima said...

tahniah .....

nona senyum2 said...

Wah, tahniah, saya nak gak...hehe..boleh tak klik sy punye ?

saya baru jer buat nuffnang sis, ahaha..agak memeningkan juakkk