Hadiah Wedding Anniversary Yang Ke-4 Dari Suami




Hari nie genaplah sudah 4 tahun perkahwinan weols. Alhamdulillah.... susah dan senang selama 4 tahun bersama si comel Mikail :) Husband tanya nak ape utk ulang tahun ke-4 ni...

...actually dalam fikiran nak guess handbag je...hahaha. Tp bila pikir pikir, baru bulan 7 beli handbag. 

Memandangkan perfume Zie dh habis. So perfume it is ^_^




Wangian Hugo Boss ni jugak yg mejadi pilihan husband. Zie ok je... janji bau dia tak nyucuk lubang hidung sangat.   Sebenarnya nak beli perfume Paris Hilton (yg botol pink tu)...

...Coz dah hampir 4 tahun pakai perfume tu je. Tapi perfume tu takde jual kat mana mana outlet parkson. Hanya di airpot je ada jual.

Memandangkan malas nak ke airport, tu yg zie suruh husband je yg pilihkan. ikut bau yg di suka cium. Sebab dia gak yg nnti akan cium. hihi





Tadaaa... nie lah dia bau terbaru zie. Botol dia lawa. Actually nak beli perfume Guess. Tapi sayangnyaaaaaaa perfume Guess semuanya berjenis EDT :( Bau EDT kan tak sekuat bau perfume yg berjenis EDP.

...tu yg ala ala takpe lah tu. huhu. Botol perfume Guess lagi lawa taw. Tp harapkan botol je lawa... watpe kan.



Dapat free 2 tester. 1 botol tester yg takde label tu, Jour Pour Femme perfume by Hugo Boss. Yg nie for women... untuk zie ler ^_^

Sebotol lagi tu, Boss Night perfume for Men. Juga dari Hugo Boss gak. Yg for men tester tu... semestinya ler bagi kat husband. hihi. Husband pengguna perfume Hugo Boss tegar. Byk je koleksi botol Hugo Boss dia...hihi

Apa apa pun, thank you sayang! Happy 4th Wedding Anniversary to us. Semoga ikatan cinta kita berkekalan til jannah. Aminnnnn.






6 comments:

husna zahidi said...

happy 4th anniversary kak zie!! ;)

suezen said...

happy anniversary zie!

Mya said...

happy anniversary zie & suami :)

Ena said...

Happy 4th Anniversary zie dan suami.

Siti Asiah said...

hEPI anniversary Zie, moga bahagia hingga ke akhir hayat ;)

Ayu Jafri said...

Happy anniversary zie.. may Allah bless both of you with si comel mikail.. 😉😉