Makan Malam di Pizza Hut


Kali ni melayan craving husband. Dia tetiba nak makan pizza di Pizza Hut. Zie bila come to pizza... ada kureng sikit zie.

...coz bagi zie pizza ni cepat mengenyangkan dan juga cepat lapa kau lepas tu. Macam penat je nak makan je je lepas tu nnti. hihi




Lama tak mepizza hut sejak Pezzo Pizza di sugarbun dah ada. Lagi layan Pezzo Pizza taw... if uols (dak semenanjung) ke Sarawak, jgn lupa try Pezzo Pizza ea.

....best. hehe.





Mushroom soup. Mikail ni ekot zie. Sgt suka makan sup. Hidang je kau apa apa jenis sup sekali pun... tetap akan makan habis.

...hantu sup maaa. hehe. Mushroom sup dipizza hut ni, if kau makan sekali dgn cheese powder... perhhh.. berlipat ganda kooo sedap.

Tapi tu la... setiap kali minta. kompom ada je dorg kata dah habis. huhuhuhu. Keciwa noks mak.



Size zie tak suka sgt pizza. Harus koo ngorder benda alah selain dari pizza. hehe. Tempura rice ek ni kalau tak silap.

...alaaa, aku ni manalah nak ingat sgt tang nama nama menu. kekadang nama menu panjang nah.

Kuasa koo aku nk ngingat. hehe




Yg ni husband order yg flavored apa entah topping dia. Bbq kot. tak pun Hawaian beef kot. Arghh...lupa. hehe.

...zie mintak 1 slice je. Hihi.




4pcs smoked wings. kasi satu wing je kat husband n Mikail. Kongsi dorg. Selebihnya...  aku yg punya Ho Ho Ho ** buat bunyi effect mcm jin dln citer Ahmad Albab **

....part makan, semua sapu babe. Sebab tu berat dok stayyyyy je 59kg. Sakit hati betul taw. Makanan tu haaa... sentiasa je mengoda aku.

sedap sgt. mana leh tahan godaan. Huhu. I love foods maaa





2 comments:

A'ishah K. said...

saya pun kureng sket ngn pizza ni tapi layan je kalau org ajak. Suka lasagna kalau kat pizza hut. hehe. Best lah balun wings tu. saya bayangkan ho ho ho macam santa claus lol

Syuhada Salleh said...

lama xmkn pizza hut jgk..