Manjakan Diri di Rene Beauty


Sejujurnya, inilah kali pertama Zie ke Spa kecantikkan. Selalunya ada keinginan nak pergi... tapi Zie malas nak pergi sorg sorg. Kena ada teman so that tak blur. Tak suka bila blur taw.

....if sekali je pergi berteman, kali ke2 dan seterusnya.... sorg2 pun takpe. Coz dah tahu steps sekian sekian camne. Hahaha. Thats me ye :P



Last weekend paksa husband temankan Zie. hihi. Sebab weolz walk-in, takde buat sebarang tempahan terlebih dulu... of coz full body massage therapy dorg tak nak buat sebab dah full.

...dorg utamakan pd yg dah buat tempahan awal. so Zie hanya dapat buat Foot Reflexology je. Huhu. Takpe la... since tapak kaki pun berdenyut denyut... so, give it a try then ^_-

Sedap kooo urutan dia uols. Rasa nak tido je. 1 jam 20 minit masa. Best.



Since zie 1st time ke Rene Beauty, dorg bagi Zie 1 book of coupon. Semua service 10% discount. Tp hanya during weekdays je lah. Weekend dan public holiday tak dpt pakai... huhu.

...pandai ek dorg. hihi. Hujung bulan ni nak try Tradisional Full Body Massage plak. Nak keluarkan angin angin di badan...hihi.






1 comment:

Ayu Jafri said...

Mmg best berspa-spa ni kan.. zie ni mcm akk la... mmg 1st time kena ada member... 2nd time n seterusnya takde member pun xpe.. ekekkee