Masuk Lagi Komisen Dari Zalora






♫ Senangnya dalam hati, dapat komisen lagi ♫ (nyanyi ala ala lagu madu 3 ea) Since zie suka shopping di Zalora, apa salahnya jadi Brand Ambassador dorang kan. Cuma zie hanya jadi Brand Ambassador dorg di Online je, melalu platform blog zie ni je. 

...if nak bagi coupon secara live, payah kot. Sebab zie actually not "a sale person". segan nak berborak dgn strangers...haha. Kali ni, syukurlah... setakat ni je rezeki yg zie dapat. RM61.86 je ツ Malas promote, banyak ni je lah dapat kan. Hoho 

Memandangkan Zie dah takde lagi heels warna hitam. Ingat nak rembat kasut ni nanti ♡♡♡

::
::
::
::
::






Loafer Heels semestinya dari Sidewalk. Hehe. Buat masa ni tgh on sales benda alah ni. RM89 after 40% diskaun, jadi RM53.40 je. Since amount purchase below RM75, bermakna kena tambah RM10 utk postage. 

...nnti lah beli. Since cash voucher zie tu valid untill may 2016, so why bother kan. Mana tahu nanti² ada design lagi cantik. If takde, memang akan rembat yg ni. Sgt elegant je kan. hehe






5 comments:

Ayu Jafri said...

Best best best.. hehhee..shopping kasut mmg heaven. akak pun tak cash out lg commision zalora... lupa haa... hihihi. Nak shopping juga nieh.. 😄😄😄

hasyimahshe said...

the heels is soooo sexy! why does not me yang dapat voucher itttuuuuu? kehkehkeh

ztie said...

kmk la sik pandey meli kasut online koh.. takut sik muat haha.. sik reti nak nangga size

husna zahidi said...

cantik!! tp mak aii tinggi sgt.. hehehe..

Naza Raman said...

Sexy giler heels tu