Rezeki Mikail Dapat Jus Caliph




Alhamdulillah... sampai sudah Jus Caliph sponsored by Kak Lin on last Wednesday. Baru hari ni berkesempatan nak mengiyau kat sini. Thank youu soooo much sis. Semoga murah rezeki akak sekeluarga, Amin.





Tadaaaa!!! 1st time Mikail try supplement sunnah nabi ni シ Salah satu khasiat Jus Caliph ni adalah utk tambahkan selera makan budak² dan menguatkan sistem imun dorg. Selagi itu, kecergasan otak gak. Nak tahu dgn lebih lanjut tentang khasiat jus caliph ni, uols boleh baca balik entry ini --> Jus Caliph Kids Sunnah Supplement (klik utk baca)

.. buat masa ni, zie belum lagi bagi Mikail ambil supplement ni. Sebab still lagi nak habiskan supplement Appeton dia. Tak nak campur² makan. Tinggal sikit je lagi appeton chewable mikail. Habis appeton, baru zie bagi Mikail ambik jus caliph. 

Tak sabar je rasanya nak bagi anak amalkan pemakanan sunnah nabi ni シ





Wahh...ehemmm ehemmmm. Ada contest kooooo. iPad Mini tueeee sebagai hadiah




Semestinya zie join contest. Mana tahu kot kot rezeki Zie dan Mikail... dapat menang iPad Mini. Tak perlu Zie belikan utk dia. Hihi. Borang dah isi, tapi belum lagi pegi pos. Nak mengepos tu ler yg kemalasan...hehe.

...takpe, akan ku submit gak nanti :P Oh ye, siapa nak beli jus caliph ni, boleh Whatsapp/SMS/Call Kak Lin di talian 019 - 249 9444






1 comment:

iffah hussin said...

ada baca info jus caliph ni bagus... :)